HEIDENHAIN Scandinavia AB

HEIDENHAIN – Mätsystem och styrsystem för krävande positioneringsapplikationer

DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH utvecklar och tillverkar linjära givare och vinkelgivare, pulsgivare, digitala lägesindikatorer och NC-styrningar för krävande positioneringsapplikationer. Produkter från HEIDENHAIN används primärt i verktygsmaskiner med hög precision såväl som i fabriker för tillverkning och bearbetning av elektroniska komponenter.

Med vår omfattande erfarenhet och know-how i utvecklingen och tillverkningen av mätsystem och NC-styrningar, lägger vi grunden för automatiseringen av morgondagens fabriker och produktionsmaskiner.

Våra produkter och dess användningsområden

Detta omfattande produktprogram erbjuder lösningar för alla tillämpningar där högsta möjliga noggrannhet, tillförlitlig reproducerbarhet och repeterbarhet, säker processhantering, hög maskindynamik, enkelt handhavande och naturligtvis maximal effektivitet krävs.

Våra produkter används därför främst i verktygsmaskiner med hög precision, i anläggningar för produktion och bearbetning av elektroniska komponenter samt i automatiserade system och maskiner. Dessutom levererar vi våra produkter till bland annat tillverkare av hissar och medicinteknik.

Fakta

HEIDENHAIN Scandinavia AB

Adress

HEIDENHAIN Scandinavia AB
Storsätragränd 5
127 39
Skärholmen
Sverige
Telefon: 08-531 933 50

Kontakt

Adress
Sverige