EURO EXPO Falun

Lugnet Sporthall Lugnetvägen 11, FALUN, Sverige

EURO EXPO's affärsidé sedan 1997 är att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.

Automatik

Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, Brøndby, Brøndby, Danmark

AUTOMATIK 2024 - Trade fair & knowledge forum within automation, motion & drives.

EURO EXPO Piteå

PiteEnergi Arena Noliagatan 1, Piteå

​​​​​​​Till industrimässorna bjuder vi in beslutsfattare med el-, drifts-, produktions-, underhålls-, konstruktions- och inköpsansvar samt skyddsombud på regionens tillverkande företag.

Elmia VA-mässan

Elmia Mässvägen 12, Jönköping, Sverige

Affärer. Branschfrågor. Innovationer.

Elmia VA-mässan är sedan många år VA-sektorns viktigaste mötesplats, med lång historik och ett brett utbud av utställare och aktiviteter.

Mässan hölls för första gången 1997 och har sedan dess arrangerats på olika orter och med ett växlande intervall med två till tre år mellan genomförandena. Sedan 2014 har mässan arrangerats vartannat år på Elmia i Jönköping.

Gratis

FoodTech

MCH Messecenter Herning Vardevej 1, Herning, Danmark

VAR MED OCH LÖS UTMANINGARNA INOM LIVSMEDELSINDUSTRIN PÅ FOODTECH.

Nordic Food Industry

Svenska Mässan Mässans gata/ Korsvägen, Göteborg, Sverige

Livsmedelsindustrin är Sveriges tredje största industrigren, men innovationsförmågan rankas först på fjortonde plats. Det finns enorm potential att tillvarata inom livsmedelsproduktionen i Sverige – och i skenet av det uppstod Nordic Food Industry.

Processteknik

Svenska Mässan Mässans gata/ Korsvägen, Göteborg, Sverige

Det pågår en omfattande omställning av industrin där företagen söker allt effektivare och mer hållbara lösningar. ProcessTeknik stöttar en positiv utveckling genom att erbjuda en arena för omvärldsanalys, kunskapsutbyte och exponering av framgångsrika exempel.

Scanautomatic

Svenska Mässan Mässans gata/ Korsvägen, Göteborg, Sverige

Scanautomatic är navet för framtidens automation och digitalisering av industrin. I ett starkt lysande ekosystem av industri, akademi och beslutsfattare skapas affärer som säkerställer en smartare och mer hållbar industri.

Motek

Messepiazza 1 70629, Stuttgart

The international trade fair Motek, which takes place in Stuttgart. Motek is the  leading event in the fields of production and assembly automation, feed technology and material flow, streamlining through handling technology, and industrial handling.

Elmässan

Kistamässan Arne beurlings torg 5, Kista, Sverige

DEN MEST LYSANDE MÖTESPLATSEN FÖR EL-OCH BELYSNINGSBRANSCHEN

EURO EXPO Lund

Sparbanken Skåne Arena Stattenavägen 25, LUND, Sverige

EURO EXPO's affärsidé sedan 1997 är att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.

SPS – Smart Production Solutions

SPS - Smart Production Solutions Karl-Schönleben-Str, Messeplatz 1, Nürnberg, Tyskland

Bringing Automation to Life