Öppen automationsplattform

Phoenix Contact lanserar en ny och öppen automationsplattform, PLC Next Control.  Foto: Dagmar Zitkova Phoenix Contact lanserar en ny och öppen automationsplattform, PLC Next Control. Foto: Dagmar Zitkova

Phoenix Contact lanserar en ny och öppen automationsplattform, PLC Next Control.
Det är en plattform som förutom kommunikationen även ger kunderna möjlighet att köra sina olika programapplikationer, skrivna program på olika programspråk och överföra dem till Linux operativsystem. Samtidigt hanterar plattformen dataintegritet. Detta medför att tiden för utveckling minskar och lösningar som tidigare krävde olika system kan nu hanteras från ett enda system, PLC Next Control. Det unika och innovativa med plattformen är att den förenar tillförlitligheten och säkerheten i den klassiska plc världen med öppenheten och flexibiliteten hos smart devices, det som kallas idustri 4.0.


Den helt öppna styrsystemplattformen erbjuder flera utvecklare av olika generationer att arbeta tillsammans i ett och samma styrsystemprogram, oberoende av varandra och att man jobbar i olika programmeringsspråk.
Phoenix Contact

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2019-01-07 09:36:39

Tylko podstawowe informacje o Automation Magazine