Axflow och Pichano Husum har slutit samarbetsavtal

Testbädd Pichano. Foto: Axflow Testbädd Pichano. Foto: Axflow

Axflow, distributör av flödesutrustning och processpumpar med rikstäckande support och service, ingår nu ett samarbetsavtal med Pichano Husums Gävleenhet, rapporterar Axflow. Pichano Husum är ett svenskt företag med verksamheter på flera orter och företaget arbetar inom samma marknader som Axflow.


Pichano i Gävle har funnits i Sverige under namn som Hydrolin, Scandinavian Mill Service SMS, Metso Mill Service mms och Valmet Service. Sedan 2016 är Pichano i Gävle en del av Pichano-koncernen som utför service och reparationer på tung processindustri. Vid verkstaden i Gävle finns testbäddar för att testa vakuumpumpar vilket sker både vid ankomst (tillståndskontroll) och efter reparation.
Axflow ingår i Axflow-gruppen och verkar på marknader som kemi och petrokemi, papper och massa, gruvor och mineral, stålverk, vatten och avlopp, energi, verkstadsindustri och ytbehandling.
– Vi är glada att kunna presentera samarbetet med Pichano Husum i Sverige för att serva våra industrikunder främst inom kemi och petrokemi, stål, papper och massa, gruvor och mineral, energi och kraftverksindustrin och att kunna erbjuda bästa valet av reparationer och teknik för just deras applikation, säger Fred Lindecrantz, Axflows VD. Tillsammans med Pichano stärker vi erbjudandet till processindustrin i Sverige.

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2018-11-08 12:47:39

Tylko podstawowe informacje o Automation Magazine