L

 

Quintus har upphandlat en underhållslösning av Prevas, rapporterar Prevas. Quintus Technologies, med huvudkontor i Västerås, är verksamt inom högtrycksbearbetning och högtrycksutrustning för plåtformning och kompaktering av avancerade metalliska material. Företaget är sedan tidigare kund till Prevas inom industriell IT och automationslösningar.


Webbaserat verktyg
Underhållsverktyget är webbaserat och syftet är att stärka proaktivt underhåll, minska stopptider i produktionen, ge bättre underlag för planering och reservdelshantering samt utöka kvalitetskontroll för certifikat och andra styrande regelverk i produktionen.
Blev inspirerade
– När vi deltog på Prevas Produktivitetsdag och lyssnade på en av deras kunder om förebyggande underhåll fick vi upp ögonen för en mycket intressant lösning, säger Hans Nilsson chef för Life Cycle Management på Quintus Technologies. Våra högtryckpressar levereras till kunder i hela världen och i många olika branscher. Här blir Prevas lösning en viktig pusselbit i vårt arbete med att ge kunderna bättre service.