Ringskanner som även passar vänsterhänta

RS60 Foto Handheld RS60 Foto Handheld

Från Linköpingsföretaget Handheld som tillverkar stryktåliga mobila datorer, kommer RS60 Ring Scanner. Den är tänkt att användas i lager, detaljhandel, distribution och andra platser där rörlighet och mobilitet är av stor vikt.

Ringskannern RS60 är lätt och smidig och kan bäras antingen på höger eller vänster hand. Till skillnad från en traditionell skanner som hålls i handen bärs ringskannern som en ring på fingret, vilket innebär att lagerarbetare och andra enkelt kan peka och klicka för att skanna, - med händerna fria att flytta produkter och paket.

 

Ringskannerns främsta fördelar är enligt tillverkaren exakt registrering av streckkoder, även i rörelse, Tap-to-Pair med NFC eller inläsning av en streckkod för att parkoppla med en handdator eller tablet. Med BT klass 1 kan den synkas mot en dator på ett avstånd upp till 100 meter.

Vidare är den IP65-klassad för damm- och vattentäthet, fungerar i miljöer från 0 °C till 50 °C och klarar att tappas flera gånger på betonggolv. Batteritiden är upp till 11 timmar.

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2021-10-05 10:54:05