ASI-5/ASI-3-adresseringsenheten för alla ASI-generationer

 Bihl+Wiedemann Bihl+Wiedemann

ASI-5 är det senaste utvecklingssteget av AS-Interface från Bihl+Wiedemann. För denna applikation lanseras nu ASI-5/ASI-3 adresseringsenhet (BW4708). Liksom med ASI-5/ASI3-gateways riktar man in sig på fullständig kompatibilitet vilket betyder att man kan använda den nya adresseringsenheten för alla ASI-5- samt för alla ASI3-moduler – och samtidigt upprätthålla ett jämnt arbetsflöde.
Även om man ännu inte använder ASI-5-moduler kan man ändå dra fördel av avancerade produktegenskaper: en Oled färgdisplay, en inbyggd superkondensator (för kraftfull energilagring) och enkel datoranslutning via en standard-USB-C-anslutning. Det möjliggör också sömlös integration i Bihl+ Wiedemanns programpaket.


Kunderna kan räkna med en kraftfull kombination när de tar asi-systemet i drift: Om man använder den hanterliga ASI-5/ASI-3-adresseringsenheten tillsammans med Bihl+Wiedemanns programpaket kombinerar man fördelarna från centraliserad (nedifrån och upp) adressering med dem från centraliserad (uppifrån och ned) planering och parametrisering.
Bihl+Wiedemann

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2021-07-01 07:23:34