Avans Linjärteknik blir certifierad partner till Bosch Rexroth

Ny certifierad distributionspartner inom linjärteknik och elektriska driv- och styrsystem. Foto: Bosch Rexroth Ny certifierad distributionspartner inom linjärteknik och elektriska driv- och styrsystem. Foto: Bosch Rexroth

Bosch Rexroth har tecknat avtal om att Avans Linjärteknik i Västerås blir en certifierad partner inom Bosch Rexroths Certified Excellence, rapporterar Bosh Rexroth.
Avans Linjärteknik startades under hösten 2017 och arbetar med service och försäljning av linjära produkter. Sortimentet består bland annat av kulskruvar, linjärstyrningar, servosystem, momentdragare, linjärmoduler och aluminiumprofiler.

De erbjuder service dygnet runt och expresstillverkning av kulskruvar inom 24 timmar.
Produktmontering
Som en certifierad distributionspartner inom linjärteknik och elektriska driv- och styrsystem är de verksamma inom logistik och warehouse management vilket säkerställer smidig leverans. De jobbar även inom produktmontering och installationslösningar samt erbjuder rådgivning när det kommer till val, installation och underhåll av Rexroths teknik och produkter.
– Att ingå ett partnerskap och bli certifierade av Bosch Rexroth visar att vi jobbar med och levererar hela bredden av sortimentet från Rexroth vilket passar vår verkstad och lagerhållning, säger Joakim Lövgren, delägare på Avans Linjärteknik.
Partnerkonceptet Certified Excellence fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att erbjuda god service, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom.
Fyra områden
Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training. Bosch Rexroth säkerställer att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.
–Bosch Rexroth och Avans Linjärteknik har samarbetat sedan starten 2017, säger Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth. Deras främsta styrka ligger i den tekniska kompetensen och de är experter inom sitt område. Vi på Bosch Rexroth ser fram emot att vidareutveckla vårt samarbete.
Bosch Rexroth

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2021-04-22 10:24:07