Ruggad Android-dator från JLT Mobile Computers

JLT VM3010A har användargränssnittet med multi-touch och är enkel och intuitiv att använda vilket minimerar inmatningsfel och ökar medarbetarnas produktivitet.  JLT VM3010A har användargränssnittet med multi-touch och är enkel och intuitiv att använda vilket minimerar inmatningsfel och ökar medarbetarnas produktivitet.

Växjöbaserad leverantör av stryktåliga datorer för krävande miljöer, JLT Mobile Computers lanserar en ruggad 10-tums, fordonsmonterad Android-dator som framtidssäkrar produktiviteten på lagret, JLT  VM3010A.
Den nya Risc-baserade VM3010A-dator är utvecklad för att passa i trånga fordonskupéer. Den är Android 9.0-baserad och erbjuder prestandan av en Qualcomm Snapdragon 660 Octa-core 2.2GHz Risc-processor i en 10-tums formfaktor. Denna kombination ger en kraftfull men ändå kompakt och slitstark enhet.
– Windows Mobile närmar sig End-of-Life under året, och därför växer efterfrågan snabbt på Android inom ruggade industriella applikationer, eftersom kunderna letar efter en framtidssäker lösning som kan hjälpa dem att upprätthålla effektiviteten i verksamheteten, konstaterar Per Holmberg, vd för JLT Mobile Computers Group.


–Vår nya JLT VM3010A-modell möter inte bara alla nödvändiga krav på specifikationslistan, den levereras också med vårt trygga serviceavtal för problemfri drift och JLT:s åtagande att hålla igång våra enheter under lång tid efter driftsättningen.
Det snabba och kraftfulla Snapdragon-chipsetet höjer effektiviteten.
Ett slitstarkt magnesiumhölje, IP65-tätning, ett brett utbud av strömförsörjnings- och isoleringsalternativ, en bred uppsättning av I/O-portar, ger ett mångsidigt trådlöst anslutningsalternativ.
Datorn har en dockningsstation med snabbkoppling som gör att enheten kan kopplas loss med ett enda klick.
JLT Mobile Computers

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-12-28 09:43:30