Ny inköpsdirektör på Handheld

Stefan Rundbergs uppdrag hos Handheld är att förbättra och effektivisera inköpsprocesserna för koncernen i syfte att möjliggöra fortsatt expansion. Foto: Handheld Stefan Rundbergs uppdrag hos Handheld är att förbättra och effektivisera inköpsprocesserna för koncernen i syfte att möjliggöra fortsatt expansion. Foto: Handheld

Handheld Group, den svenska tillverkaren och globala leverantören av stryktåliga handdatorer och datorplattor förstärker organisationen genom rekryteringen av Stefan Rundberg som blir ny inköpsdirektör. Stefan Rundberg kommer närmast från en lång karriär inom inköp hos detaljhandelsjätten Jula. Han har nära trettio års erfarenhet av upphandling och affärer i Asien, och särskilt i Kina. Hans uppdrag hos Handheld är att förbättra och effektivisera inköpsprocesserna för koncernen i syfte att möjliggöra fortsatt expansion. –Vi ser fram emot att ta in Stefan och hans expertis till vår ledningsgrupp. Hans gedigna affärsmannaskap och långa erfarenhet av affärer med Asien kommer att vara ovärderlig för vår fortsatta tillväxt, säger Thomas Löfblad, VD och koncernchef för Handheld Group.

– Rekryteringen av Stefan är strategiskt viktig eftersom vi ser en ökad efterfrågan av våra produkter och tjänster och har ett behov av att förbättra våra inköpsprocesser för att kunna ta nästa kliv i företagets utveckling. Handheld Group är en svensk tillverkare och global leverantör av stryktåliga handdatorer och datorplattor.

– Tillsammans med partners levererar vi kompletta mobilitetslösningar till branscher såsom skog, bygg, underhåll, militär, transport och logistik m m. Våra datorer tål vatten, damm, extrema temperaturer, fall och stötar samt andra yttre påfrestningar som kan uppstå i fält. Handheld-koncernen har dotterbolag i Sverige, Finland, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Australien samt USA.

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-10-22 08:31:51