Handheld introducerar en ny stryktålig handdator för tuffa miljöer

Nautiz X41 är en kompakt stryktålig handdator utformad för effektivt arbete i tuffa miljöer.  Foto: Handheld Nautiz X41 är en kompakt stryktålig handdator utformad för effektivt arbete i tuffa miljöer. Foto: Handheld

Handheld Group, den svenska tillverkaren av stryktåliga mobila datorer lanserar ytterligare en ny robust Android enhet, Nautiz x41, - en stryktålig handdator framtagen för mobilt arbete inom produktion, lager och logistik, rondering, säkerhet samt för fältarbete inom privata och allmännyttiga företag.
Nautiz X41 är kompakt och utformad för effektiv kommunikation ute på fältet. Enheten är IP 65-klassad, vilket innebär att den är helt dammtät och har ett mycket bra skydd mot vatten.


– De flesta Android-enheterna på marknaden saknar fysiska knappar. Nautiz X41 har dock en numerisk knappsats med 23 knappar, varav flera programmeringsbara funktionsknappar och en fysisk skanningsknapp, säger Johan Hed, Director Product Management på Handheld. Enheten kommer med en snabb 1D-skanner eller 2D-imager vilket gör den till ett mycket tillförlitligt verktyg för alla skanningsintensiva branscher. Nautiz X41 levereras med Handhelds kostnadsfria MDM-lösning (Mobile Device Management) Maxgo för hantering av mobila enheter. Maxgo möjliggör både snabb tillämpning av universella inställningar på multipla enheter och tillgång till specialanpassade appar.
Dessutom finns ett stort utbud av Handheld-tillbehör för Nautiz X41, utformade för att förbättra företagsfunktioner och öka arbetseffektivitet.
Handheld Group

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-09-22 08:09:20