4G router med dubblerad hastighet

Foto: Induo Routern RUTX12 Foto: Induo Routern RUTX12

Induo lanserar RUTX12, en kraftfull lte router med dubbla LTE-moduler. Routern är utrustad med två LTE-modem som stöder dubbla samtidiga anslutningar och möjliggör till exempel lastbalansering mellan två operatörer. RUTX12 är en kraftfull router med 2 x LTE Cat 6-moduler utformade för att ge maximal stabilitet och bra prestanda. Routerns säkerhetsfunktioner och intelligenta firmware skall säkerställa att den alltid är online.

Routern kan dela upp dataströmmen över de två oberoende LTE-modulerna och sprida data i flera av varandra oberoende sändningskanaler. Därmed kan överföringskapaciteten maximeras och överföringen blir mer robust. Den teoretiska maxhastigheten är 600 Mbit/s i nedlänk över LTE.
Routern har fem stycken Gigabit Ethernet-portar och kraftfull DualBand 802.11ac WiFi (5 GHz) som ger dataöverföringshastigheter på upp till 867 Mbit/s (Dual Band, MU-MIMO). Routern har även Bluetooth LE för exempelvis IOT-sensorer och stöder upp till 200 BLE-sensorer samtidigt. Routern har dessutom USB-gränssnitt och inbyggd GPS.
Induo

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-09-16 08:05:53