Kuka Nordic och E-motions i nytt partnerskap

 Foto: Kuka Foto: Kuka

Kuka Nordic ingår samarbete med ytterligare en ny partner, nämligen automationsföretaget E-motions, meddelar Kuka. För att kunna erbjuda sina kunder de bästa tekniska lösningarna samverkar Kuka Nordic i ett nätverk av systempartners.  Senast i raden är smålandsföretaget E-motions som arbetar mot alla typer av tillverkningsindustrier men också E-handelsautomation. Företaget har nyligen introducerat produktserien Argos som består av en komplett maskinbetjäningscell. Kunderna kan välja på ett flertal robotostorlekar inom Kuka Cybertech- och Iontecfamiljerna.


– Denna typ av färdig automation kommer att hjälpa många kunder att snabbt, enkelt och flexibelt automatisera sina bearbetningsmaskiner, säger Christoffer Lindblad, Service Account Manager på Kuka Nordic.
– Med E-motions expertis och nätverk inom tillverkningsindustrin ser vi en framtid där vi tillsammans kan öka produktiviteten hos våra kunder, säger Christoffer Lindblad
Samarbetet med Kuka betyder att vi kommer att kunna leverera en innehållsrik, tidsenlig paketlösning till ett attraktivt paketpris. Med Kukas fantastiska produkter ser vi fram emot nya, innovativa lösningar, säger E-motions vd Nils Brunke.

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-05-29 10:39:25