Elektronikmässan S.E.E. flyttas till embeddedeventet ECS

Björn Lindforss, projektledare på S.E.E Foto: Bra Mässor Björn Lindforss, projektledare på S.E.E Foto: Bra Mässor

På grund av myndigheternas beslut att inte tillåta folksamlingar med över 50 personer kan inte S.E.E. – Scandinavian Electronics Event arrangeras som planerat den 5 – 7 maj. Arrangörerna Bra Mässor och branschföreningen Svensk Elektronik har därför gemensamt beslutat att flytta fram S.E.E. till den 4-5 november 2020 och arrangera mässan parallellt med föreningens andra stora evenemang ECS – Embedded Conference Scandinavia på Kistamässan.

– Nu samlar vi hela den nordiska elektronikbranschen och arrangerar S.E.E. parallellt med Embedded Conference Scandinavia för att skapa den i särklass starkaste mötesplatsen för den nordiska elektronikindustrin, säger Mikael Joki, ordförande i branschföreningen Svensk Elektronik. Det är extra viktigt att kraftsamla hela branschen och tillsammans visa att vi tror på framtiden!

Arrangörerna är i full gång med att planera alla detaljer när nu de båda evenemangen läggs parallellt. Med dessa ledande evenemang tillsammans under ett tak så kommer Kistamässan att under två dagar att fyllas av utställare och besökare, seminarier, internationella talare, prisutdelningar, mingel och mycket mer.

–  Vi är väldigt glada över att kunna gå ut med den här positiva nyheten trots att det är oroliga tider just nu, säger Björn Lindforss, projektledare på S.E.E.

– Det här kommer att bli ett toppevenemang för branschen och en plats för alla att mötas upp och göra affärer på. S.E.E. plus ECS kommer att bli det bästa evenemanget för branschen på många år, avslutar Björn Lindforss.

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-04-16 06:46:27