Allt-i-ett-fuktmätare

 Foto:Flir Foto:Flir

Flir lanserar byggnadsinspektionssystemet MR277 som kombinerar en inbyggd värmekamera med en hygrometer. Systemet ger användarna en komplett förståelse av problemområden så att de snabbt kan hitta fukt, luftläckor och luckor i isolering. Ett dubbelt kamerasystem driver MSX (Multi-Spectral Dynamic Imaging) och lägger till visuella detaljer som kanter, skrift och mönster i IGM-värmebilder (Infrared Guided Measurement).
MR277 har en skärm som är 50 procent större än på tidigare modell, vilket gör det lättare att identifiera problem och gör att användarna kan visa flera parametrar samtidigt, däribland fuktnivåer, daggpunkt och ångtryck.


När ett problem har lokaliserats går det snabbt att hitta fukt på ett icke-invasivt sätt med den inbyggda stiftlösa sensorn.Det finns också en löstagbar MR02-stiftsond vilket gör att användarna både kan bekräfta att det finns fukt och sedan göra korrekta, stiftbaserade mätningar med ett och samma verktyg. En fukt- och temperatursensor mäter också relativ luftfuktighet. Användarna kan förenkla diagnos och dokumentation och ansluta med Bluetooth till mobila enheter som kör Flir Tools-mobilappen, för att ladda upp mätningar och bilder och enkelt dela fullständiga rapporter.
Flir Systems

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-04-01 07:59:36