HMS Networks och Wexoe ingår partnerskap

Samuel Åkesson och Tony Annell. Foto: Wexoe Samuel Åkesson och Tony Annell. Foto: Wexoe

Det Halmstadsbaserade företaget HMS Industrial Networks och Wexoe i Lund har ingått ett nytt samarbete om försäljning av lösningar för remote access i Sverige, rapporterar Wexoe i en kommuniké. HMS Networks och Wexøe-gruppen har under flera år arbetat tillsammans i Danmark. –Vi är glada över att ha kunnat nå en överenskommelse. Vår försäljning av HMS Networks varumärke Ewon har utvecklats positivt i Danmark, så det är naturligt att utveckla samarbetet på den svenska marknaden, säger Mogens Brusgaard, vd Wexøe a/s. 

–Vi har följt utvecklingen av Wexøes industriella fokus på nära håll i Danmark och välkomnar ett utökat partnerskap. Det är vår förväntning att Wexøe AB investerar samma energi- och aktivitetsnivå i Sverige, säger Samuel Åkesson från HMS Networks. 

Uppkopplad framtid

– Wexoe utökar produktportföljen. Detta hjälper våra kunder att följa med i den uppkopplade framtid som vi alla är en del av. 

– Samarbetet är en del av vår strategi för digital utveckling, så vi ser mycket fram emot att komma igång säger Tony Annell, Divisionschef  på Wexøe. 

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-03-20 08:10:24