IP54-klassade IIoT-utvecklingssatsen

iiot-satsen med ip54-klassning från rs Components, tål både damm och vattenstänk och är lätt att installera och använda. iiot-satsen med ip54-klassning från rs Components, tål både damm och vattenstänk och är lätt att installera och använda.

RS Components lanserar en IP54-klassad IIoT-utvecklingssats (Industrial Internet of Things), den första i sitt slag, med så kallad plug-and-play-funktion för Harting MICA-gränsdator (Modular Industry Computing Architecture).
Skyddsklassen IP54, som ger högt skydd mot damm och tålighet mot vattenstänk, gör att satsen passar i industriella automationsmiljöer, men även till prototyper och för utvärdering.


Harting mica CISS (Connetcted Industrial Sensor Solution) IIoT-sats möjliggör digital tillståndsövervakning av flertalet sensorsignaler från olika maskiner. CISS -sensorn mäter upp till åtta fysikaliska parametrar: temperatur, luftfuktighet, vibrationer, positionsförändring, tryck, ljus, magnetfält och akustik.
Det kompletta systemet är lätt att installera och ansluta, såväl till nya som befintliga automationssystem. Sensordata visas i MQTT-format på en instrumentpanel av typen Node-Red. Lagrad data kan analyseras och behandlas i valfritt IT-system och på valfri IoT-plattform.

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2018-11-05 14:23:29