Viktigt att knyta affärskontakter

 Foto: Mano Davar Foto: Mano Davar

Mässor har börjat spela allt viktigare roll när det gäller att knyta affärskontakter. I Malmö genomfördes nyligen en lokal automationsmässa med stor framgång. Den gick som en del i konceptet ”Industrimässor”. Anders Svensson, Duroc Machine Tool säger:
– Industrimässan i Malmö var en liten test för oss och vi har faktiskt fått en del kontakter och leads att jobba vidare med.

Nu väntar mycket automation på ytbehandlingsmässan Scandinavian Coating i Köpenhamn, en mässa som har fått en helnordisk prägel. Björn Lindforss, projektledare, Bra Mässor konstaterar:
– Vi är medarrangörer till Scandinavian Coatingmässan som går 20-21 mars i Köpenhamn. Det finns ett stort intresse för en ytbehandlingsmässa, inte minst internationellt. Den har utvecklats till mötesplats för hela den nordiska ytbehandlingsbranschen.

Och i början av april blir Sverige partnerland på den stora industrimässan i Hannover. Så här säger Pia Nyzell, Senior Advisor, Svenska Mässan:
– I april drar industrimässan i Hannover igång. Sverige står i centrum som partnerland. Svenska Mässan Scanautomatic/Process Teknik och Automation Region kommer att ha en ’Swedish Automation Pavilion’ i Hall 11, monter nr E64. Vi har 11 st medutställare i montern, seminarieprogram varje dag, frukostmingel och även andra mingel och en lounge där vi serverar förfriskningar för våra kunder.

Läs mer i nummer tre av tidningen Automation som kommer ut den 18 mars.

 

Dagmar Zitkova E-mail:dagmar.zitkova@vtf.se
Publicerad 2019-03-11 08:53:55