Somas Instrument AB

Om företaget

Somas Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler tillverkade i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Våra produkter finns representerade inom flera olika branscher exempelvis Papper och cellulosa, Marin och varv, Motorapplikationer etc. Vi har dessutom säljrepresentanter över hela världen.

Företaget har idag över 170 anställda fördelade på fem kontor i fyra länder. Företagets huvudkontor och verkstad finns i Säffle. Somas är ett familjeföretag med familjen Hägg som ägare. Peter Hägg är Verkställande Direktör och Lars Hägg är Inköp och logistikchef.

För att du som kund ska kunna känna dig extra säker och trygg i ditt val av oss som leverantör stödjer vi våra kunder, konsultfirmor och övriga efter bästa förmåga och med dig som kund i fokus. Vårt mål är att vara bland de bästa! Huruvida vi lyckas bedömer våra kunder.

Tjänster

För att arbetet ska vara så lätt som möjligt för dig som kund erbjuder vi en rad olika tjänster.

SomAware® är samlingsnamnet för de digitala verktyg och tjänster vi erbjuder för att underlätta er användning av våra produkter.

SomBook® är ett hjälpmedel där vi på Somas har samlat våra mångåriga erfarenheter kopplade till ventilval, materialval såväl som annan viktig information om de ventiler vi föreslår för specifika applikationer.

SomSize® kan hjälpa dig att korrekt dimensionera en reglerventil, en förutsättning för att få bästa funktion vid användningen av Somas reglerventiler. Detta är speciellt viktigt eftersom en korrekt dimensionering kan ge dig stora besparingar.

SomId® ger dig tillgång till all information om din ventil på ett och samma ställe. Dina ventiler är unika och därmed också informationen. Knappa in ditt serienummer, i nästa sekund har du informationen du behöver. Svårare behöver det inte vara!

Utbildningar

Vi erbjuder ett flertal olika utbildningar som lär dig sådant som är av direkt nytta för dig i ditt dagliga arbete med våra produkter.

Välj tryggheten i Somas olika tjänster!

Fakta

Somas Instrument AB

Adress

Somas Instrument AB
661 23
SÄFFLE
Sverige
Telefon: 0533 69 17 00

Kontakt

Adress
Sverige