Kompakt lasergivare för mycket hög precision

OptoNCDT 1900 är den senaste modellen av Micro-Epsilons lasergivare. Denna innovativa givare är en unik kombination av hög mätfrekvens, noggrannhet och kompakt design som används för dynamiska mätningar av rörelse, position och avstånd. Trianguleringsgivaren har en integrerad högpresterande styrenhet för snabb och noggrann bearbetning av data och utmatning av mätvärden.
Givaren är idealisk för industriella miljöer, automation och robotik där rörelse-, position och avstånd skall mätas. Både blanka metaller och olika färger från ljust till mörkt och matt till blankt kan mätas med tillförlitliga resultat. Den lilla mätpunkten möjliggör noggrann mätning på de minsta detaljerna samtidigt som den robusta designen möjliggör enkel installation på robotar.


Givarna är utrustade med Micro-Epsilons intelligenta ytkompenseringsfunktion, Advanced Surface Compensation, som bygger på nyutvecklade algoritmer och möjliggör stabila mätningar på de mest krävande ytorna. Givarna kan användas i starkt belysta miljöer.
Micro-Epsilon Sensotest

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-12-21 09:51:47

Basic information about Automation Magazine