Rockwell Automation och Microsoft fördjupar samarbetet kring molnet

Rockwell Automation, och Microsoft meddelar i en gemensam kommuniké att parterna etablerar ett femårigt samarbete för att utveckla integrerade lösningar som hjälper industrin att öka digital närvaro och molnteknologi. – Om det är en sak som är säker så är det att inget företag är 100 procent resilient. De som har förstärkt sin organisation med digitala lösningar och tillgångar är mer motståndskraftiga än andra.
–Molnet är nyckeln till hur företag kommer att utvecklas, säger Judson Althoff, executive vice president of worldwide commercial business, Microsoft Edge-to-cloud.


Rockwell Automation och Microsoft arbetar med att leverera innovativa edge-to-cloud-baserade lösningar som sammanför information mellan utvecklings-, verksamhets- och driftenheter genom en säker datahantering. Lösningen möjliggör för utvecklingsenheten att ta fram digitala prototyper, som även kan konfigureras och modifieras digitalt utan att investera stora summor i fysisk utrustning. Den gemensamma datalagringen gör det möjligt för användarna att dela denna data på ett säkert och skalbart sätt mellan såväl den egna som utomstående organisationer.
– Samarbetet hjälper företag i den industriella transformationen, säger Judson Althoff.

Rockwell Automation

Läs mer om:
Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-11-30 09:24:09

Basic information about Automation Magazine