L
Operatörspaneler
Lägg till!

Översikten omfattar över 120 operatörspaneler och paneldatorer från 47 tillverkare. Köp och ladda ner Automations unika översikt om 16 sidor (oktober 2017) i Pdf-format här.

195.00 Kr


Panelerna är avsedda för fast montage. Även bärbara paneler som kan monteras i en fast position, finns med. Så gott som alla paneler har grafisk färgskärm och de flesta har pekskärm. Många kan styra och utföra andra uppgifter. Windows och Linux är de vanligaste operativsystemen

Finns det någon plats för specialbyggda operatörsgränssnitt i dessa tider av smarta mobiler? Som snacket går, kan man tro att alla fast installerade operatörspaneler inom en snar framtid ersätts av mobiler, surfplattor och appar som varje operatör har med sig i fickan. Men ska man döma av denna översikt tyder allt på att de specialbyggda operatörspanelerna lever och har hälsan. Till denna översikt har vi fått ihop över 120 paneler från 47 tillverkare, så utbudet är i alla fall stort. Mobiler, paddor och appar har garanterat sin uppgift att fylla, men som det ser ut, kommer de fasta panelerna att leva vidare ett bra tag till.

Recensioner

Inga recensioner ännu.

Lägg till en recension

Tack! innan du kan skriva en recension.

Varukorg

Du har inga varor i kundvagnen

Inloggning