Nytt allt-i-ett reläskydd från ABB

REX610, som är helt IEC 61850-kompatibel, möjliggör kommunikation och interoperabilitet mellan transformatorstationer och till olika smarta tjänster, som de som finns på ABB Ability. Foto: ABB REX610, som är helt IEC 61850-kompatibel, möjliggör kommunikation och interoperabilitet mellan transformatorstationer och till olika smarta tjänster, som de som finns på ABB Ability. Foto: ABB

ABB lanserar REX610, ett nytt tillskott i Relionproduktfamiljen som är utformad för att stödja säker, smart och hållbar elektrifiering. REX610 bygger på ABB:s fritt konfigurerbara multifunktionella reläer och beprövade skyddsalgoritmer för att skapa en enkel och innovativ lösning som ger optimalt skydd för alla grundläggande kraftdistributionsapplikationer. Enkelhet är kärnan i REX610. Det är en ren plug-and-play-lösning med installerade hårdvarumoduler som möjliggör all tillgänglig funktionalitet.

REX610 är det första allt-i-ett reläskyddet som stöder alla grundläggande kraftdistributionsapplikationer med endast sex varianter, vilket gör det enkelt att beställa, ställa in, använda och utföra service. För att spara ytterligare tid och pengar tillåter det låga antalet varianter också moduler och reservenheter att lagras för snabba utbyten och förändrade projektkrav. Den modulära och skalbara designen gör det enkelt att skapa en unik skyddslösning och det omfattande utbudet av standardfunktioner, inklusive kommunikationsalternativ, möjliggör enkla ändringar utan extra kostnader eller hårdvaruändringar.

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2021-07-29 08:06:25