L

Automationsjobb

Events Calendar

Valmet

valmet logo rgb

Serviceingenjör för QCS eller Analysatorer, Valmet Automation

Teknikens framkant, kundnära, varierat arbete  - är detta något du söker i din nya roll? Välkommen till Valmet! Vi har två spännande roller inom vår affärslinje Valmet Automation. Vi kan erbjuda dig en roll där du får arbeta med QCS eller en roll där du fokuserar på analysatorer. Utvecklingen inom området Automation sker i en snabb takt vilket gör att vi alltid har nya spännande utmaningar att se fram emot. Här kan du läsa mer om Valmet Automation http://www.valmet.com/products/automation/

Som serviceingenjör kommer du att arbeta på fältet med Valmets produkter för optimering av massa och papperskvalitet och en stor del av din tid görs hos våra kunder inom massa- och pappersindustrin runt om i Skandinavien.

Du kommer att arbeta med planerat underhåll, problemlösning och service med fokus på kvalitet och nöjda kunder. Regelbundet samarbete med produktgruppen och den globala serviceorganisationen hör vardagen till. Du medverkar i utvecklingen av våra produkter och tjänster och är en viktig länk från försäljning och projekt till eftermarknad.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom el/instrument/process/automation eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet. Erfarenhet från massa och pappersindustrin är en merit.

Att du är en person som brinner för utveckling, problemlösning, service och att tillsamans med dina kollegor leverera de bästa resultaten är avgörande för att du ska lyckas och trivas i den här rollen. Customers, Excellence, Renewal och People är ledorden i våra värderingar och det är viktigt att du känner du kan identifiera dig med dessa.

Resande i Skandinavien är en del av tjänsten, därför krävs det att du har B-körkort. Att du kommunicerar väl både på Svenska och Engelska i tal och skrift är ett annat krav.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och ett härligt gäng kollegor

Intresserad? Ansök idag eller hör av dig till oss för att få mer information om rollen.

www.valmet.com/Careers

Roger Holmedahl, Service Manager, 054-17 00 14.

Tid Monday 06 March 2017
Webbadress

Grundlegende Informationen über Automation Magazin

Aktuellt nummer