Automationsjobb

Events Calendar

Automationsjobb
11 February 2020
 • Erbjudande från Automation

  Är du prenumerant på tidningen Automation & på vårt Nyhetsbrev får ni lägga ut platsannonser gratis under 2020 !

  Kontakta Karolina Ekholm för att lägga upp er platsannons på e-post; karolina.ekholm@automation.se eller slå en signal på 073-525 97 68 

  Prenumerera på tidningen HÄR

  Prenumerera på nyhetsbrevet HÄR

  Söker du ledande personal inom automation. Här hittar du rätt kompetens, automationsingenjörer, systemintegratörer, processingenjörer, produktionstekniska chefer,  PLC-programmering, robot- och automationsingenjörer, tekniker, produktionsledare, konsulter med flera.

  Tid Tuesday 11 February 2020
  Webbadress
19 October 2020
 • IFM - Teknisk support inom Automation

  ifm electronic befinner sig i en expansiv fas och söker nu en ny kollega till vår avdelning Service & Engineering. Du kommer att bli en del av vårt team på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Placeringsort Stockholm och Malmö kan diskuteras.

  Vi går in i en spännande framtid med många nya produkter med inriktning på den ”Smarta fabriken” och den ”Smarta maskinen”. Vi behöver därför stärka upp vår tekniska avdelning med ytterligare en driven och tekniskt kunnig medarbetare.

   

  Fokus är att ge teknisk support inom alla våra produkt- och teknikområden med tyngdpunkt inom vårt mobila område innefattande styrsystem. Du kommer hjälpa kunder och våra säljare med produktval, tekniska lösningar och vara delaktig i kundprojekt. Du är en del i en försäljningsprocess och kommer vid behov vara med vid nyförsäljning. Vid behov genomföra applikationstester och implementeringar ute hos kund. Även hålla produktutbildningar och webbinar, både internt och externt. Ha regelbunden kontakt med teknikavdelningar på vårt moderbolag i Tyskland.  Initialt kommer arbetsuppgifterna vara fokuserade på interna supportuppgifter där du kommer bli en självklar central spelare för säljorganisationen vad gäller tekniska ärenden. 

   

  Vem du är:

  * Automationsingenjör eller har relevant utbildning inom automation, el och styrsystem. 

  * Vill jobba i ett internationellt företag.

  * Har körkort för bil.

  * Behärskar engelska i tal och skrift.

  * Vill ha ett omväxlande arbete med frihet under ansvar.

   

  För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Jonas Lindgårde 

  Läs hela platsannonsen HÄR

   

  ifm slideshow Vi expanderar tek support SE 2

  Tid Monday 19 October 2020
  Location  Göteborg, går diskutera Stockholm & Malmö
  Contact  Jonas Lindgårde
  Webbadress www.ifm.com/seGrundlegende Informationen über Automation Magazin