Automationsjobb

Mässkalender

Locum - Teknisk specialist fastighetsautomation

Vill du vara med på resan att implementera framtidens fastighetsteknik i sjukvårdsfastigheter för att optimera dem mer effektivt? Tillsammans skapar vi lokaler där sjukvården kan jobba för att göra våra invånare friska. Det är vårt sätt att bidra till samhällsnytta.

Nu söker vi dig som vill ta chansen att bidra med din kompetens, erfarenhet och nytänkande i rollen som specialist inom området fastighetsautomation. Den här tjänsten är perfekt för dig som vill vara med på resan att implementera framtidens fastighetsteknik i våra fastigheter i syfte att kunna optimera dem mer effektivt än vad dagens teknik möjliggör. Tillsammans skapar vi lokaler där sjukvården kan jobba för att göra våra invånare friska. Det är vårt sätt att bidra till samhällsnytta. Låter det som ett spännande jobb? Det är det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du som söker har ett strukturerad och självgående arbetssätt samt gillar att utveckla fastighetsteknik som stödjer robusthet och en långsiktigt hållbar förvaltning.

 

Vad innebär rollen?

Tjänsten som specialist fastighetsautomation innebär att du kommer stötta organisationen i drift-, förvaltnings-, utvecklings- och projektfrågor inom området fastighetsautomation.

 

Enheten Teknik inom Förvaltningsavdelning Akutsjukhus där tjänsten är placerad består av 16 specialiserade kollegor inom olika teknikområden. Vi arbetar tillsammans med andra funktioner inom förvaltningsavdelningen samt med projektavdelningen för att säkerställa robusta och långsiktigt hållbara fastigheter.

Sista ansöningsdag 15/11 Läs mer genom att klicka HÄR 

Tid Torsdag 29 Oktober 2020
Plats  Stockholm
Kontakt  Thomas Ahlberg 08-123 175 11