L

Peter Scott byter mässa

Peter Scott blir affärsområdeschef för Industri samt vice vd på Svenska Mässans dotterbolag, Mässor och Möten ab.
Foto: Dagmar Zitkova

Peter Scott byter från Elmia, där han har varit affärschef, till Svenska Mässan. Han blir affärsområdeschef för området Industri samt vice vd på Svenska Mässans dotterbolag, Mässor och Möten ab. Han tillträdde sin tjänst den elfte januari.


Branscherfarenhet
– Peter Scott har en gedigen branscherfarenhet, säger Ulrika Liss-Daniels, vd på Svenska Mässan, Mässor och Möten och hon är mycket nöjd med rekryteringen.
– Vi är väldigt glada över att få knyta Peter till vårt team och ser fram emot vårt samarbete. Mässans fokus ligger nu på utvecklingen av Svenska Mässans olika industrimässor.
Peter Scott kommer att bidra både med utveckling av mässvarumärken och mässan som mötesplats. I sin roll som affärsområdeschef för Industri kommer Peter Scott att även ha rollen som vice vd på Svenska Mässan, Mässor och Möten.
Industrifokus
– Genom rekryteringen av Peter Scott stärker vi både vår kompetens och industrifokus. Peter har en lång erfarenhet av mässbranschen och som vice vd kommer han dessutom att aktivt driva hela vår mässverksamhet och dess utveckling, säger Ulrika Liss-Daniels.
Svenska Mässan är en koncern som drivs i stiftelseform och inkluderar tre verksamma bolag: Gothia Towers, Svenska Mässan Mässor och Möten samt Bok & Bibliotek i Norden.

 

 

 

Dagmar Zitkova Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Publicerad torsdag, 28 januari 2016 10:01

Sök i nyheter