L

Ramén Valves förvärvar Engelsbergs Ventiler

Engelsbergs Ventiler kompletterar vårt ventilsortiment mycket bra, säger Per Wennersten, vd på Ramén Valves.
Foto: Dag Toijer

Ramén Valves förvärvar Engelsbergs Ventiler, raporterar Ramén .
Engelsbergs Ventiler införlivas med Ramén viket innebär ett tillskott i företagets hela produktsortiment, menar Ramén som sedan tidigare är etablerat på marknaden för industriella reglerventiler.
Från och med den 20 november 2017 ingår Engelsberg med sina specialventiler i Raméns ordinarie sortiment och produkterna kommer att levereras globalt till  kunderna på alla marknader. Sortimenetet består av backventiler, avstängningsventiler och sätesventiler i höglegerade metaller.


– Det här är en kompletterande produktgrupp för oss, säger Per Wennersten, vd på Ramén Valves.
– Vi levererar reglertekniska lösningar för områden som papper och massa, industriella gaser, gruvindustri, kemisk industri, marint- och offshoresegmentet samt tankskyddsutrustning.
– Jörgen Andersson, försäljningschef på Engelsberg, ingår nu i Raméns team för att försäkra att alla åtaganden gentemot kunder, affärspartners och leverantörer efterlevs under integrationsprocessen.
Alla Engelsbergs ventiltyper kan tillverkas i höglegerat rostfritt stål, Hastelloy, titan, 254 SMO m.m. Engelsbergs ventiler kan hantera korrosiva och slitande media som saltvatten, fosforsyra, svavelsyralösningar och fuktig klorgas.

Dagmar Zitkova Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Publicerad tisdag, 05 december 2017 08:45

Sök i nyheter