L

Elektroautomatik tar in nya delägare i företaget

 

Elektroautomatik, som säljer kompletta lösningar inom industriautomation, har tagit in nya delägare, rapporterar Elektroautomatik.
I samband med en omstrukturering går också bolagets vd, Jonas Kjellberg, in som delägare i verksamheten.
 – De nya delägarna representerar både erfarenhet och nytänkande: Magnus Johansson, sittande styrelseordförande med industribakgrund från skf. Hans-Anders Karlsson, entreprenör och managementkonsult som bland annat grundat teleoperatören Halebop. Peter Mohlin, entreprenör och kommunikationsexpert med bakgrund från bland annat kommunikationsbyrån Spoon, säger Magnus Johansson, styrelseordförande i Elektroautomatik.


 – Det här är ett kanonteam med kompletterande kompetenser inom affärsutveckling, kommunikation och digitalisering som kommer att tillföra mycket värdefull kunskap.
– Vi har bara sett början på den revolution inom automation som vi står inför, säger företagets grundare Åke Sjöberg som tillsammans med sin bror Johan Sjöberg fortfarande är största ägare i bolaget.
– När robotarna i produktion och lager är uppkopplade och kommunicerar med företagens centrala it-system skapas enorma möjligheter. Vi på Elektroautomatik tänker fortsätta med att pressa gränserna för smart automatisering, säger Lars Sjöberg, son till Åke Sjöberg.

Dagmar Zitkova This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Publicerad Tuesday, 05 July 2016 08:43

Basic information about Automation Magazine

Sök i nyheter