L

Produktionsutrustning för 125 miljoner till Brasilien

 

Alfa Laval har nyligen fått en livsmedelsorder, värd 125 miljoner kronor, rapporterar Alfa Laval i en kommunike. Företaget ska levera en processlösning till ett sojabönoljeraffinaderi i Brasilien. Ordern bokades sent i juni inom affärsenheten Food Systems i Food & Water-divisionen och leverans beräknas ske under 2018.


Alfa Lavals processlösning består av olika typer av utrustning, bland annat höghastighetsseparatorer och värmeväxlare, som kommer att installeras i en anläggning där sojabönor raffineras till matolja.                                       Service                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Ordern inkluderar även ett serviceavtal.
– Det är en stor order från ett av de största jordbrukskooperativen i Latinamerika. Vår teknik är driftsäker och effektiv och uppfyller de höga krav som kunden ställer, säger Nish Patel, chef för Food & Water-divisionen på Alfa Laval.
Kompetenscenter
Alfa Laval kommer dessutom att etablera ett Food & Water kompetenscenter i Søborg (Danmark) som kommer att fokusera på forskning och utveckling samt projektingenjörsverksamhet, uppger Alfa Laval.

Dagmar Zitkova Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
Publicerad Dienstag, 05. September 2017 11:42

Grundlegende Informationen über Automation Magazin

Sök i nyheter