Automationsjobb

Kalender

Automationsjobb

 

Söker du ledande personal inom automation. Här hittar du rätt kompetens, automationsingenjörer, systemintegratörer, processingenjörer, produktionstekniska chefer,  PLC-programmering, robot- och automationsingenjörer, tekniker, produktionsledare, konsulter med flera.


Tidningen Automation har också tät kontakt med universitet- , högskolor och yrkeshögskolor som har utbildningsprogram inom automation och mekatronik, teknisk fysik, el-, tele och energi, CAD & Mekanik, Additiv tillverkning m.m.. Pris per tjänst/ annons 3 900 kr. Kontakta ella.cavallin@vtf.se, tfn: 08-514 934 15.

 

 

06 Mars 2017
 • Valmet

  valmet logo rgb

  Serviceingenjör för QCS eller Analysatorer, Valmet Automation

  Teknikens framkant, kundnära, varierat arbete  - är detta något du söker i din nya roll? Välkommen till Valmet! Vi har två spännande roller inom vår affärslinje Valmet Automation. Vi kan erbjuda dig en roll där du får arbeta med QCS eller en roll där du fokuserar på analysatorer. Utvecklingen inom området Automation sker i en snabb takt vilket gör att vi alltid har nya spännande utmaningar att se fram emot. Här kan du läsa mer om Valmet Automation http://www.valmet.com/products/automation/

  Som serviceingenjör kommer du att arbeta på fältet med Valmets produkter för optimering av massa och papperskvalitet och en stor del av din tid görs hos våra kunder inom massa- och pappersindustrin runt om i Skandinavien.

  Du kommer att arbeta med planerat underhåll, problemlösning och service med fokus på kvalitet och nöjda kunder. Regelbundet samarbete med produktgruppen och den globala serviceorganisationen hör vardagen till. Du medverkar i utvecklingen av våra produkter och tjänster och är en viktig länk från försäljning och projekt till eftermarknad.

  Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom el/instrument/process/automation eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet. Erfarenhet från massa och pappersindustrin är en merit.

  Att du är en person som brinner för utveckling, problemlösning, service och att tillsamans med dina kollegor leverera de bästa resultaten är avgörande för att du ska lyckas och trivas i den här rollen. Customers, Excellence, Renewal och People är ledorden i våra värderingar och det är viktigt att du känner du kan identifiera dig med dessa.

  Resande i Skandinavien är en del av tjänsten, därför krävs det att du har B-körkort. Att du kommunicerar väl både på Svenska och Engelska i tal och skrift är ett annat krav.

  Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och ett härligt gäng kollegor

  Intresserad? Ansök idag eller hör av dig till oss för att få mer information om rollen.

  www.valmet.com/Careers

  Roger Holmedahl, Service Manager, 054-17 00 14.

  Tid Måndag 06 Mars 2017
  Webbadress
12 April 2017
 • Omron

  omron

  Omron växer kraftigt och behöver förstärka
  organisationen. Vi söker nya medarbetare för
  följande tjänster:

  • försäljningsingenjör automation, Stockholm
  • försäljningsingenjör automation, Göteborg
  • försäljningsingenjör automation, Malmö
  • marknadsinriktad applikationsingenjör robotar,
  Stockholm/ Mälardalen

  Vill du arbeta med marknadens vassaste
  lösningar och produkter för automation i ett
  internationellt företag?

  Läs mer om dessa lediga tjänster samt
  hur det är att arbeta på Omron under:
  https://industrial.omron.se/sv/careers/career-profiles/
  sales-marketing
  industrial.omron.se

  Tid Onsdag 12 April 2017
  Plats  Stockholm, Göteborg, Malmö
  Webbadress